Βασ. Σοφίας 121, 115 24, Αθήνα, Τ: 210 64 36 258, F: 210 64 37 043, K: 6974 44 2000

Γυναικολόγος - Στέφανος Χανδακάς MD MBA PhD | Βιογραφικό

author name
Δρ Ασημάκης Γ. Παππάς
Γυναικολόγος

O Δρ Ασημάκης Γ. Παππάς σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών,  από όπου αποφοίτησε το 1998.  Άσκησε την ειδικότητα Γυναικολογίας – Μαιευτικής εξολοκλήρου στο Ηνωμένο  Βασίλειο κατά το χρονικό διάστημα 2003-2008.  Αποτελεί RCOG Associate του Βρετανικού Κολεγίου Μαιευτήρων – Γυναικολόγων (Royal College of Obstetricians and Gynecologists).

Κατέχει το Δίπλωμα Κολποσκόπησης του Βρετανικού Κολεγίου Μαιευτήρων – Γυναικολόγων μετά από εξετάσεις (Diploma of British Society Of Colposcopy and Cervical Pathology, BSCCP). Κατέχει το DFFP Δίπλωμα Οικογενειακού Προγραμματισμού και Αναπαραγωγής του Βρετανικού Κολεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων (Diploma of Faculty of Family Planning and Reproductive Health).

Ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή (Ph.D.) στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2007 σχετικά με την επίδραση των τοκολυτικών ουσιών στα αγγεία σε κατάσταση υπερδυναμικής κυκλοφορίας. Στα πλαίσια της διατριβής του εργάστηκε ως επιστημονικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και σε επίσημα ερευνητικά προγράμματα σχετικά με τον ιό HPV στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ από το 2008 έως 2015 υπό την επίβλεψη του διάσημου Καθηγητή Κυτταρολογίας κου Πέτρου Καρακίτσου.

Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Master), στην Έρευνα στην Γυναικεία Αναπαραγωγή, από την Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ( Master), στην Κύηση Υψηλού Κινδύνου από την Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Master), Διοίκησης Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Health videos
0
SIGMA TV 13-7-2013..
δείτε το video
0
ΝΕΤ αφιέρωμα στην ομάδα Αιγαίου 2013 06 05..
δείτε το video
This site complies with the HONcode standard for trustworthy information
health4you